Lyt til artiklen:

Brødrene Dahl debuterer på Have & Landskab

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Abonnementsartikel

Grossisten inden for VVS og Vand & Kloak ser store perspektiver i større synlighed over for anlægsentreprenører samt folk i gartneri- og skovbrugsbranchen.

Mange af deltagerne på årets messe vil utvivlsomt kende Brødrene Dahl, men måske samtidig være lidt overrasket over at se den store grossist i nye omgivelser. Men for Peter Bech, salgschef for VA og værktøj, giver det rigtig god mening for første gang nu også at møde frem på den grønne fagmesse og vise, hvad man kan.

- En del af kundesegmentet er vi allerede i kontakt med, men normalt i andre sammenhænge. Så for os handler det om at skabe noget synlighed og fortælle, hvor bredt og stærkt et produktsortiment, vi i grunden har, lyder det fra salgschefen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brødrene Dahl vil bl.a. udstille sokkelaffugtere, linjeafvandinger, el-værktøj, personlige værnemidler og håndværktøj til anlægsbranchen.

Et produkt på messen, som salgschefen har særlig store forventninger til, er en helt speciel udskiller, der kan skåne miljøet for op imod 99 procent af alle plastikpartikler. Der er tale om en såkaldt centrifugal partikelseparator fra franske Simop Trithon.

- Den her løsning taler rigtig meget ind i tiden, hvor alting handler om at minimere det menneskelig aftryk på vores jord. Så jeg håber bare, at den kommer ud og bliver brugt, siger han.

Arbejdsmiljø er et andet punkt, Brødrene Dahl har konstant fokus på. Derfor vil man på Have & Landskab også vise eksempler på det gode arbejdsmiljø.

- Vi sørger for, at man i en sandkasse kan afprøve vores brolægningsgrej og værktøj på en ergonomisk rigtig facon. Det sker i samarbejde med en af vores leverandører, fortæller Peter Bech.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brødrene Dahl har i alt inviteret seks leverandører med på messen for på den måde at vise bredden i sine produkter og løsninger.