Lyt til artiklen:

Nye boremaskiner til funderingsspecialist

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Abonnementsartikel

Nordisk Fundering har investeret i fire nye borerigge, som leveres gennem Tzacho P/S.

CEO Jesper Fønss Bach fra Nordisk Fundering var forleden på besøg hos Tzacho P/S i Hadsten, hvor den første af foreløbig fire ankerboremaskiner til funderingsspecialisten netop var ankommet fra fabrikken i Tyskland.

- Der er tale om en Hütte HBR 608-4 ankerboremaskine, bredt udstyret med bl.a. den nyeste teknologi indenfor oliemotorer fra Rexroth, hvor der er fokus på brændstoføkonomi, fortæller salgschef og partner Lars Lysgaard fra Tzacho, som er dansk importør af de solide tyske funderingsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tre tyskere og en italiener

Han tilføjer, at der i løbet af kort tid ankommer endnu en maskine HRB608-4, og henholdsvis til november og februar lander de sidste to. I alt er der tale om tre maskiner fra Hütte samt en enkelt fra Casagrande. Der er endnu en af samme type, som den netop leverede fra Hütte, og den tredje Hütte-maskine er en HBR602 med FTW-setup. Den fjerde og sidste maskine kommer derimod fra Casagrande i Italien.

rich-media-2
Den første af de fire boremaskiner, som importeres gennem Tzacho P/S. Foto: Lars Lysgaard.

- Det bliver en Casagrande C6 XP2, som nok er den mest solgte ankermaskine i verden. Jesper har valgt nogle super stærke og stabile maskiner med rigtig gode tilvalg på motor og andre ting, så maskinen er i øjeblikket ved at blive bygget om og klargjort efter hans ønsker. Den skal blandt andet have en anden mast og en helt ny Eurodrill Tophammer, inden vi kan få den til Danmark, siger Lars Lysgaard til Maskinteknik.

God ordrebeholdning

Jesper Fønss Bach stiftede Nordisk Fundering i foråret, og han har fået en rigtig god opstart med den ny virksomhed.

Tidligere Hercules-direktør bag ny funderings-virksomhed

Se også:

Tidligere Hercules-direktør bag ny funderings-virksomhed

- Vi er i fuld gang med et projekt centralt i Aarhus, og snart har vi opstart af et nyt projekt på Sydhavnen i Aarhus, mens vi har flere mindre projekter rundt i landet. Senere går vi i gang på Nordhavnstunnellen, hvor vi også har vundet en større opgave, fortæller Jesper Fønss Bach.

Han tilføjer, at ordrebeholdningen for den ny virksomhed er særdeles god.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mange gange bedre end jeg havde forventet på nuværende tidspunkt, så jeg er naturligvis meget tilfreds. Og med de mange opgaver i pipeline er det vigtigt, at vi nu får de fire boremaskiner hjem, fastslår Jesper Fønss Bach.