Lyt til artiklen:

Ny elektrisk hjullæsser med sving fra Mecalac

00:00
Hastighed: ???x
02:57

Abonnementsartikel

Mecalac lancerer eS1000 for at imødekomme efterspørgslen på mere miljøvenlige maskiner.

Mecalacs eS1000 Swing Loader lover produktivitet til gavn for miljøet og økonomien. Baseret på den kompakte diesel-drevne AS1000 er eS1000 designet til at undgå forurening under brug.

Producenten har også reduceret støj og vibrationer fra maskinen drastisk til fordel for både maskinføreren, kollegerne og lokalmiljøet. Det betyder også, at den kan bruges både indendørs og i følsomme miljøer. Det skriver Mecalac i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Swing Loader-konstruktionen giver god økonomi i bevægelserne. Maskinen klarer effektivt hver bevægelse med mindre støj og visuel forstyrrelse, samt lav vedligeholdelsesomkostninger og risiko for ulykker.

rich-media-2
Den elektriske hjullæsser er stabil, selv når den er drejet. Pressefoto

Adræt og økonomisk

Ligesom dieselversioner af hjullæssere med sving begrænser brændstofforbruget ved den gode bevægelsesøkonomi, forbruger den elektriske eS1000 læsserversion også kun den rette mængde energi til opgaverne og optimerer batteribruget, som giver en drift på 8 timer, lover producenten.

Maskinen er også enormt stabil. Alt der løftes med skovlen foran, kan drejes 180 grader, når den bagerste aksel er låst, uden tab af stabilitet - selv når hjulene er fuldt styrede. Det gælder i alle positioner og på alle terræner. Derfor kan Swing Loader opgradere byggepladsens logistik og pålideligt overvinde forhindringerne.

Den kompakte hjullæsser kommer især til sin ret på byggepladser i byen og andre steder med begrænset plads. Her er Mecalacs Swing Loader-koncept effektivt til at fjerne spildtid ved at svinge bommen i stedet for at flytte maskinen.

rich-media-3
Den svingende læssemaskine kan effektivisere arbejdet. Pressefoto.

Til grønne byggepladser

Mecalac vil revolutionere byggepladser med sin i byen takmed den helt nye serie af 100 procent elektriske produkter. Tre elektriske Mecalac-maskiner på den samme byggeplads vil spare i gennemsnit 64 tons CO² om året i forhold til de samme modeller med dieselmotorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mecalac præsenterer ny serie af elektriske midi-maskiner på Bauma

Se også:

Mecalac præsenterer ny serie af elektriske midi-maskiner på Bauma

Derudover vil Mecalacs nul-emissionsløsning begrænse støjforurening med mulighed for at arbejde indendørs samt omkostninger forbundet med vedligeholdelse og drift, da brændstof erstattes af elektricitet.

Om virksomheden:
Mecalac er en international producent af kompakt byggeudstyr til byggepladser i byen. Kendt for sin innovative, kundefokuserede teknologi har Mecalac salgsselskaber, distributører og kunder i mere end 80 lande. Alsidigt og flerfunktionelt udstyr er tilgængeligt gennem fem produktlinjer, herunder gravemaskiner, læssere, gravemaskinelæssere, stedumper og komprimeringsvalser.

I Danmark forhandles Mecalac af O. Sylvester i Kolding.