Lyt til artiklen:

Importør styrker ledelsen

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

Reesink Construction A/S styrker virksomheden med ansættelsen af erfaren driftsdirektør.

JCB-importøren Reesink Construction med hovedsæde i Ulfborg har valgt at udvide ledelsen med en driftsdirektør (COO). Det er sket med ansættelsen af Henrik Kirketerp-Møller, som tiltrådte umiddelbart før jul.

Med erfaring inden for industrien forventes Henrik at spille en afgørende rolle i at optimere virksomhedens eftermarked og salgsafdeling samt bidrage til den fortsatte vækst og succes, fortæller importøren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Henrik Kirketerp-Møller, 56 år, har opbygget et solidt kommercielt mindset og teknisk indsigt gennem sin karriere. Tidligere ansættelser som direktør ved Samson Agrolize, salg- og marketingchef ved Scantruck samt brugtchef ved N.C. Nielsen har udstyret ham med en god kombination af færdigheder og erfaring inden for landbrugs-, industri- og entreprenørmaskiner.

I sin nye rolle som COO hos Reesink Construction vil Henrik være ansvarlig for at styrke samarbejdet mellem eftermarked og salgsafdeling, med fokus på at opnå optimal effektivitet og fremme virksomhedens vækststrategier.

- Jeg ser frem til at bringe min erfaring og energi ind i Reesink Construction, og sammen med det dygtige team opnå nye højder, siger Henrik Kirketerp-Møller.