Abonnementsartikel

Mette Fynbo og Hans-Henrik Lauridsen har solgt familiefirmaet Eigil Fynbo til HM Entreprenør.

Fra årsskiftet har HM Entreprenør købt den lokale konkurrent, Eigil Fynbo A/S, der blandt andet har løst opgaver med klimasikring, udskiftning af hovedkloak samt betonfundamenter til bl.a. maskin- og telemaster.

- Det har været afgørende at finde en køber, hvor vi har stor tiltro til, at vores medarbejderes arbejdspladser kan bevares, og vores lærlinge kan blive rustet til fremtiden. Ligeledes har det været vigtigt for os at finde en køber, som fremadrettet kan betjene vores gode, loyale kunder og samarbejdspartnere. Det, er vi sikre på, er muligt med salget til HM Entreprenør, siger Hans-Henrik Lauridsen fra Eigil Fynbo ifølge en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos HM Entreprenør glæder man sig til at komme i gang med det nye set-up.

- Eigil Fynbos store lokale aktivitet og holdet af medarbejdere er attraktivt for os, og vil styrke vores forretning og markedsposition, samt give nye udviklingsmuligheder for det samlede hold. Jeg glæder mig meget til samarbejdet. Hans-Henrik Lauridsen vil være en del af virksomheden i en overgangsperiode, indtil samkøringen af virksomhederne er fuldført, siger indehaver Michael Mortensen fra HM Entreprenør.