Abonnementsartikel

Årets Ejerleder 2019 i Nordjylland er Jan Werner Jensen, Hydrema Holding ApS, der har skabt vækst og mange nye arbejdspladser, samtidig med at han har formået at fastholde virksomhedens DNA under et generationsskifte.

Ejerleder Jan Werner Jensen og Støvring-virksomheden Hydrema har oplevet høj vækst gennem de seneste år, og årsomsætningen nærmer sig milliarden.

- Jan Werner Jensen er omdrejningspunktet for virksomheden, og som ejerleder har han på imponerende vis formået at fastholde virksomhedens DNA under et generationsskifte med en markant anden ledelsesstil end sin far, der stiftede virksomheden i 1959, fortæller Torben Toft Kristensen, partner i PwC i Aalborg, der sammen med Finans og Dansk Erhverv uddeler hæderen, som i år sker for 16. gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Dansk Erhverv er man enig i, at Jan Werner Jensen er den rette vinder af Årets Ejerleder i Nordjylland 2019:

- Jan er indbegrebet af en ejerleder, der kæmper for sine visioner og ambitioner. Han har i et generationsskifte formået at fastholde og tiltrække medarbejdere til Hydrema, og han forstår at inkludere sine ansatte i driften såvel som i vigtige beslutninger. Han er en ildsjæl, der også under finanskrisen, hvor branchen var hårdt ramt, kæmpede for sin virksomhed, der i dag er en international succes, fortæller markedsdirektør i Dansk Erhverv, Jakob Ullegård.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november.