Abonnementsartikel

VAM åbner nyt Aarhus-kontor for at være endnu tættere på kunderne.

Den østjyske entreprenørvirksomhed VAM har mere end 65 år på bagen, hvor de har udført entreprenør- og anlægsarbejde. Hovedkontoret ligger i Vester Alling lidt øst for Randers. VAM rykker nu ind med kontor i Aarhus, men hovedkontoret vil fortsat ligge i Vester Alling.

- Vi har stor respekt for virksomhedens rødder og gamle relationer. Men vi vil være nærmere flere af vores gode kunder og samarbejdspartnere, og dem har vi rigtig mange af i hele Midtjylland - fra Djursland, Aarhus, Silkeborg og Horsens, til Vejle og Billund. Derfor giver det rigtig god mening at udvide med et Aarhus-kontor tæt ved E45-motorvejen, fortæller administrerende direktør Allan Hougaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye muligheder i Aarhus

Vi har stor respekt for virksomhedens rødder og gamle relationer. Men vi vil være nærmere flere af vores gode kunder og samarbejdspartnere, og dem har vi rigtig mange af i hele Midtjylland...

Administrerende direktør Allan Hougaard

VAM A/S

I slutningen af 1980'erne begyndte VAM at få jord- og kloakprojekter i Aarhus for forskellige byggeentreprenører. I 1990'erne blev Aarhus virksomhedens vigtigste marked. Gennem de sidste 35 år har VAM's marked i Aarhusområdet udviklet sig yderligere. Udvidelsen sker derfor som et naturligt og velovervejet skridt i virksomhedens vækststrategi samtidigt med, at flere af kunderne befinder sig længere sydpå.

Aarhus-kontoret er bygget i egenproduktion.

- Det er en anderledes opgave, end vi er vant til, fordi det er en byggeopgave over jorden udført i totalentreprise. VAM er primært vant til at udføre anlægsarbejder i hovedentreprise, så det har været en ny proces for vores medarbejdere. Det kræver et godt overblik at arbejde i totalentreprise. Her har vi selv varetaget byggestyring, projektering og myndighedsbehandling, samt udført jord, kloak, beton- og belægningsarbejde i egenproduktion, og haft underentreprenører til at udføre de resterende fag, siger teknisk direktør Jens Brøndum.

Det nye Aarhus-kontor får også en vigtig intern funktion, da logistik er en meget vigtig faktor for VAM. Virksomhedens serviceafdeling fragter rigtig meget materiel frem og tilbage fra projekter. Et Aarhus-kontor med plads til opbevaring af materiel, hjælper virksomheden på de store afstande, når materiel skal fordeles og fragtes syd- og vestover. Dertil rummer Aarhus-kontoret en stor servicehal med plads til materiel, velfærdsfaciliteter, kontor- og mødefaciliteter samt udendørs vaskeplads til materiel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I VAM tror man på fremtiden, og derfor investerer man i forretningen. Med Aarhus-kontoret følger også en ny funktion, som skal skabe nærhed samt varetage, servicere og udvikle deres marked yderligere i, omkring og syd for Aarhus.

VAM har nu kontorer i Aarhus, Vester Alling, Randers og Ebeltoft. VAM beskæftiger 140 medarbejdere.