Abonnementsartikel

I dag åbner standsalget til Danmarks eneste reelle maskinudstilling i 2020 - Maskiner under Broen.

Hvert eneste af de 25 medlemmer af Maskinleverandørernes sektion Park, Vej & Anlæg har allerede købt stand og står klar, når udstillingen slår portene op 26. og 27. august 2020, men allerede nu kan resten af maskinbranchen også sikre sig en plads til tredje udgave af maskinudstillingen i Middelfart, som denne gang satser på over 100 udstillere og mindst 3000 besøgende.

- Standsalget er først lige skudt i gang, og det er jo efter først-til-mølle-princippet, så vi oplever en stor interesse for at sikre sig en af de gode pladser til sommerens store maskinudstilling. Vi har kontaktet alle de tidligere udstillere for at høre, om de vil med igen, og vores nye hjemmeside er helt klar, så man kan gå ind og tjekke kortet og booke sin stand allerede nu, fortæller udstillingsleder Erik Nissen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billigere end nogensinde før

Selvom Maskinleverandørerne og udstillingsledelsen satser på at levere den bedste version af Maskiner under Broen nogensinde, har man valgt at sætte standpriserne markant ned. Det skyldes ifølge Erik Nissen, at udstillingen ikke er sat i verden for at give overskud.

- Målet med Maskiner under Broen er at sikre fagfolk i hele Danmark mulighed for at møde deres leverandører og se, mærke og blive klogere på alt det grej, de har brug for - også de år, hvor der ikke er Have & Landskab. Målet har aldrig været at skovle penge ind, og selv om vi har planer om at skabe endnu bedre rammer, kan det sagtens løbe rundt med lavere standpriser, siger han.

Eksempelvis kostede en 60 kvadratmeter stand 9500 kroner eksklusiv moms i 2018, men til Maskiner under Broen 2020 vil man kunne få en tilsvarende stand for blot 8000 kroner eksklusiv moms.