Abonnementsartikel

Aksel Benzin er en af udstillerne, når Sylvester inviterer til Demodage. Med sig har de det lille sortereanlæg Warrior 600 fra Powerscreen.

Der er blevet drejet lidt ekstra på udviklingsknappen hos Sylvester A/S i Kolding denne vinter. For firmaet, der sælger kompakte Volvo-maskiner, slår portene op til åbent hus 13. og 14 marts.

- Vi er gået sammen med Hydrema og Greentec og har valgt at involvere flere andre leverandører i branchen i Sylvester Demodage, så nu er vi klar med en helt - faktisk ikke så lille udstilling. Og uanset om man er entreprenør eller anlægsgartner, så har Sylvester Demodage relevante maskiner og redskaber til dem, siger Tom Sylvester, fra Sylvester A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lille maskine - stor kapacitet

På listen over medudstillere er også Aksel Benzin, som viser et Warrior 600 sortereanlæg fra Powerscreen.

rich-media-2
Anlægget henvender sig blandt andet til kunder med mindre maskiner. Pressefoto.

- Volvos kompakte maskiner, som Sylvester sælger, er normalt ikke en størrelse, som de fleste af vores kunder bruger. Sylvesters mindre Volvo-maskiner er jo typisk målrettet den lille anlægsentreprenør, vognmandsfirmaet, en mindre miljøplads eller en kloakmester. Men for den gruppe virksomheder er Warrior 600, som kan sortere genanvendelige materialer for eksempel jord, byggeaffald og asfalt, faktisk skræddersyet og rigtig interessant, siger Claus Benzin fra Aksel Benzin.

Warrior 600 har to sigtedæk med trådsold, og med sine tre integrerede transportører kan den lave tre fraktioner i en arbejdsgang.

- Anlægget er ikke så stort og vejer kun 12 tons. Men det har faktisk en rigtig stor kapacitet - helt op til 280 tons i timen, fordi sigten har et hårdt slag. Og så er det billigt i vedligeholdelse og drift, og faktisk ret grønt. Det bruger kun seks liter diesel i timen, siger Claus Benzin.

De øvrige udstillere er Variant, Steelwrist, Engcon, Rototilt, Ankerløkken, Bema, Volvo Finans, Compacttilt, Volvo Entreprenørmaskiner, Autohuset Vestergaard, Moba og Skovteknik.