sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Når det kommer til det omtalte 5G-netværk, har verden ventet længe på at få adgang til den lynhurtige forbindelse. Her får du den laveste responstid nogensinde, der arbejder hurtigere end både hjernen og øjnene. For med en responstid på kun et enkelt millisekund, er der tale om et 5G-mobilnetværk, der skriver historie.

Det er ikke kun på din smartphone, at et 5G-mobilnetværk giver pote. For også erhvervslivet får en fornøjelse ud af 5G-dækning. Her bliver der nemlig udtænkt løsninger til smarte maskiner og selvkørende biler, der alle hviler på den nye teknologi. Læs mere om det lige her.

5G sætter nye standarder inden for maskineri i erhvervslivetDet danske erhvervsliv er langt fremme, når det kommer til udvikling af maskiner og teknologier. Vi udtænker robotter, der kan hjælpe os med selv at scanne varer i supermarkedet, og vi har fået en lang række produkter på markedet, der hviler på internettet. Og du kan endda selv få 5G-mobilnetværk med et 5G-mobilabonnement i dag og få glæde af den lynhurtige forbindelse.

Men med 5G i Danmark bliver teknologien taget til nye højder. Der bliver blandt andet arbejdet med smarte løsninger inden for detailhandlen, hvor Walmart og Alibaba allerede er godt i gang. Her har de udarbejdet systemer ud fra et 5G-netværk, der kan fortælle om fødevarernes friskhed og tomme hylder. Alt sammen designet ud fra kunstig intelligens og et godt netværk.

Også inden for biler er den selvkørende bil blevet et hot emne. Faktisk er det ét af de mest omtalte projekter i forbindelse med 5G-netværket i dag. Bilerne kræver en sublim internetforbindelse, og det kan et 5G-netværk levere.

Produktionsbranchens 4. revolution

5G handler ikke blot om brugeroplevelser. Når det kommer til produktionsindustrien, kan der også være gode muligheder med 5G-netværket. Faktisk kan det gå hen og blive den branche, der får mest glæde af det nye netværk, og det kan skabe en revolutionerende bevægelse inden for produktionen.

Her vil de traditionelle processer blive mere automatiserede med smart-teknologi. Allerede nu er minimum 50 % af branchen i fuld gang med at udvikle, og det sætter skub i en forandring, der vil forandre verden for altid.

5G gør det eksempelvis muligt at håndtere produktionsanlæg og andre produktioner 100 % virtuelt. Samtidig vil teknologier som AR og AI være med til at muliggøre en helt anden form for systemer i forbindelse med installation og service. Den lave responstid muliggør nemlig komplicerede løsninger, der samtidig arbejder med en høj hastighed.

Sæt skub i forretningen med 5G-netværketMåske du ikke er ude på at bygge den næste selvkørende bil. Men alligevel kan 5G-mobilnetværket sætte skub i din forretning. 5G-netværket giver dig nogle helt nye og unikke muligheder for at inkorporere teknologier i de løsninger, din virksomhed udarbejder. Det kan give et nyt perspektiv på nogle løsninger, som måske førhen har været svære at knække.

Blandt andet muligheden for et mobilabonnement med 5G i Danmark er rullet ud i hele landet, og dermed kan over 90 % af alle danskere gøre brug af det. Særligt i de større byer er der sørget for en forbindelse, der leverer alle steder i byen. Dermed kan din forretning udnytte sit fulde potentiale ved at indtænke 5G i diverse projekter og lade teknologi og funktion skabe nytænkende produkter.