Lyt til artiklen:

Rotar tilslutter sig Open-S alliancen

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Den hollandske producent af hydrauliske redskaber til gravemaskiner i nedrivnings-, genbrugs- og skrotindustrien bliver Open-S medlem.

Open-S er den åbne standard for fuldautomatiske lynkoblinger til gravemaskiner, som arbejder for at give maskinførere og entreprenører over hele verden frihed til at kombinere maskinophæng, tiltrotatorer og redskaber fra producenter, der opfylder standarden, og at fremme en fortsat teknologisk udvikling.

Open-S Alliance er åben for alle producenter i branchen, der tror på fordelene ved en fælles standard. Organisationen byder nu velkommen til hollandske Rotar International B.V.

Rotar er en producent af hydrauliske redskaber til gravemaskiner. Virksomheden er baseret i Holland og er gennem årene blevet en full-service leverandør til nedrivnings- og genbrugsmarkedet.

Rotar International tilslutter sig Open-S Alliance som støttemedlem.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi støttede Open-S filosofien fra dag ét. Med vores fælles viden har vi udviklet en perfekt løsning til nedrivnings- og genbrugsindustrien. I dag er meget af vores udstyr fabriksmonteret med originale OEM-integrerede fuldautomatiske quick-connect adaptere. Vores kunder oplever de mange fordele, som plug and play-systemet tilbyder, siger Louis Broekhuizen, kommerciel direktør, Rotar International BV.

Også i Open-S ledelsen er man glade for den nye partner.

- Rotar-kunder kan få stor glæde af Open-S-standarden, fordi deres redskaber nu nemt kan deles mellem forskellige gravemaskiner for at øge udnyttelsen og forbedre effektiviteten. Når flere gravemaskinemærker kan installere Open-S-kompatible produkter fra fabrikken, vil det gøre det endnu nemmere i fremtiden, siger Stefan Stockhaus, formand for Open-S Alliance.

Se mere om Open-S-standarden her.