Lyt til artiklen:

Maskiner og udstyr på auktion efter Intho-konkurs

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Kapow Auktioner har lige nu ophørsauktion med over 450 maskiner og udstyr fra maskinfabrikken Intho ved Ans i Midtjylland.

Det er mulighed for at byde på alt fra værkstedsborde, stålreoler og svejsere til fejemaskiner, tipvogne og traktorer, når Kapow Auktioner har udstyr fra maskinfabrikken Intho under hammeren.

- Auktionsnummermæssigt er det en ret stor auktion, men beløbsmæssigt er det en lille auktion, siger Jannik Faurschou, der er direktør og indehaver af Kapow Auktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betyder, at der er flere af varerne på auktionen, der har en lav minimumspris.

Grønbæk-fabrikken Intho, der blandt andet har lavet vogne og maskiner til landmænd og entreprenører, er gået konkurs, og derfor har Kapow Auktioner fået opgaven med at sælge ud af konkursboet.

- Interessen har været rimelig stor, og vi forventer, at der kommer mange forbi, når vi holder gennemsyn, siger Jannik Faurschou.

Fredag fra klokken 14.00 til 18.00 er der gennemsyn, hvor alt udstyr kan besigtiges. Gennemsynet vil foregå på Præstevangen 4 i Grønbæk, hvor også Intho holdt til.

- Der har allerede været stor interesse, og jeg er blevet kontaktet af flere, der gerne vil oprettes i vores køberkartotek, som man skal være i for at kunne købe på auktionen, siger Torben Nielsen, der er konsulent hos Kapow Auktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torben Nielsen fortæller, at han blandt andet er blevet kontaktet af et ældre ægtepar, der var interesseret i en gammel Deutz-traktor.

Alle online auktioner fra Intho slutter på søndag den 29. januar.

De over 450 forskellige auktionsnumre kan ses her.