Lyt til artiklen:

Svensk maskinmesse ser frem mod jubilæum

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

Entreprenad Live holder 10 års jubilæum i 2024, hvor messen afvikles på Ring Knutstorp.

Efter tre dage midt i september blev et vellykket arrangement med 250 udstillere og knap 11.000 besøgende til Entreprenad Live, som i år blev afholdt i Gøteborg afsluttet. Det var netop i Gøteborg, det hele startede i 2014. Messen afholdes hvert andet år i Gøteborg og hvert andet år på Ring Knutstop i Skåne.

- Vi præsenterede en ny tankegang for 10 år siden, da vi lancerede Entreprenad Live, siger messens projektleder Hans-Erik Kristensson og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det regionale, komplette og LIVE fungerer, og vi har udviklet løbende. I år var vi mere komplette end nogensinde før. Det føles godt forud for 10-års jubilæet på Ring Knutstorp næste år.

Som helhed fik messen gode karakterer fra både besøgende og udstillere. Dog var der lidt småproblemer omkring logistikken, da messen i år var flyttet til et nyt område ved Gøteborg.

rich-media-2
Foto: Torben Jastram.

- Det var frem for alt parkeringen for både besøgende og udstillere, der ikke fungerede, som vi havde håbet. Vi fejlbedømte mængderne og suset den første dag, men vi styrkede organisationen og justerede, så det blev bedre. Men trist, fordi vi går op i service og enkelhed for vores kunder. Vi flytter ikke vores messe for flytningens skyld, men vi er efterhånden vokset ud af de steder, vi arrangerer, og fleksibilitet er vigtig for os, siger han.

En fjerdedel af udstillerne underskrev ordrer direkte på messen, godt 60 procent afgav tilbud og mere end 30 procent handlede med andre udstillere.

- Nu arbejder vi intensivt på at lave en rigtig god messe i 2024 i Skåne. Vi er normalt hurtige på bolden, men i år ser det bedre ud end normalt. Godt 100 udstillere har allerede booket sig ind, siger Hans-Erik Kristensson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved den seneste Entreprenad Live på Ring Knutstorp i september 2022 besøgte lidt over 8.000 messen, der også havde en håndfuld danske udstillere - heriblandt Hydrema, Aksel Benzin og Brdr. Holst Sørensen.

rich-media-4
Claus Benzin fra Aksel Benzin A/S var blandt den håndfuld danske udstillere, der fandt ved til Entreprenad Live i 2022. Arkivfoto: Torben Jastram.