Lyt til artiklen:

Nye industrimaskiner fra Develon

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Develon har lanceret virksomhedens nye DX230WMH-7 (24 t) og DX250WMH-7 (25,6 t) Stage V-kompatible materialehåndteringsmaskiner. Begge er designet til at udføre en bred vifte af opgaver såsom håndtering af metalskrot og andet fast affald, genbrug, nedrivning og i skovbrugsindustrien. Som følge heraf er begge maskiner bygget med for- og bagstabilisatorer og en bom og arm, der er specielt designet til materialehåndteringsopgaver.

Begge maskiner er udstyret med den seneste generation af Develons 6-cylindret turboladede DL06V vandkølede dieselmotor. Motoren har ifølge producenten ekstremt lave emissioner, da udstødningsgasser renses med Selective Catalytic Reduction (SCR) teknologi, katalysator og partikelfilter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Førerhus løftes hydraulisk og er sammen med bakkamera med til at give maskinføreren bedre udsyn hele vejen rundt i arbejdsområdet. De nye materialehåndteringsmaskiner er nemme at betjene med ergonomiske joysticks og et rat.

rich-media-2
Pressefoto.

Et specielt Develon-udviklet system, Smart Power Control (SPC), forbedrer maskinens effektivitet, samtidig med at produktiviteten bibeholdes gennem variabel hastighedskontrol.

SPC kan bruges med alle fire arbejdstilstande, der er tilgængelige på DX230WMH-7 og DX250WMH-7. Disse tilstande hjælper føreren med at styre balancen mellem brændstofforbrug og maskinkraft til arbejdsforholdene.

I kabinen er der en ny Develon 8 tommer Smart Touch-skærm, som er nem at læse og bruge, der integrerer alle maskinens funktioner og indstillinger ét sted. Den viser også et videofeed fra bakkameraet og/eller et valgfrit sidekamera.