Lyt til artiklen:

Udstilling gav travle dage hos importør

00:00
Hastighed: ???x
02:18

En erfaren stab af Stemas-folk fik sved på panden under to dages travl Kloakmesse i Messe C i Fredericia. Samtidig holdt kolleger åbent hus på hjemmebane i Stemas' afdeling i samme by.

Stemas Fredericia forlængede maskin-kiggeriet for interesserede, der ville mere end Kloakmessen, og det var ikke uden resultat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Stemas i en pressemeddelelse.

Stemas vil gentage kloakmesse-succes

Se også:

Stemas vil gentage kloakmesse-succes

- Da vores kolleger begyndte at lukke ned efter en lang messedag, bød vi til åbent hus i Fredericia-afdelingen, fortæller salgskonsulent Kasper Elvekjær i Fredericia-afdelingen, i pressemeddelelsen.

- Det lå jo lige til højrebenet at give interesserede muligheden for lidt ekstra-tid med Wacker Neuson- og Weidemann-maskiner, når de nu var kommet til byen. En af gæsterne kvitterede med bestilling af en Weidemann-minilæsser, siger han.

- Aboslut ikke forgæves

Det var dog salgskonsulentens kolleger i Messe C, der oplevede den mest voldsomme travlhed, skriver Stemas. På begge messedage vrimlede det med besøgende, både på messen og på de to Stemas-stande.

rich-media-3
Salgskonsulenterne Kristen Holst Outzen (til venstre) og Peter Røjkjær. Pressefoto.

Der var nemlig Wacker Neuson og Weidemann at se såvel ude som inde, og inde i den store messehal var Stemas også to steder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kloakmessen fulgte den grønne trend og etablerede et areal til demonstration af eldrevne maskiner. Det benyttede vi os af og præsenterede både minigraver og forskellige komprimerings-maskiner fra Wacker Neuson.

- Det var absolut ikke forgæves. Vi solgte både pladevibratorer og stampere på Kloakmessen, siger salgskonsulent Peter Røjkjær.

Udstillinger landet rundt

Med Kloakmessen rykkede Stemas i øvrigt proppen af for årets udstillinger og dyrskuer, skriver importøren.

Kloakmessen introducerer demoareal til el-maskiner

Se også:

Kloakmessen introducerer demoareal til el-maskiner

I marts udstiller Stemas både på Agro Nord i Aars og på Hest & Rytter i Herning. Fagmessen El & Teknik i Odense får besøg i maj.

Ellers går det slag i slag med dyrskuer og andre udstillinger landet rundt med blandt andet Entreprenør & Håndværkermessen, lyder det, indtil Stemas-folkene runder af med den store landbrugsudstilling Agromek i Herning i slutningen af november.