Abonnementsartikel

Maskiner A/S har sendt godt et dusin maskiner af sted til entreprenør i det midtjyske.

Entreprenørmaskinerne fra Yanmar skiftede tidligere på året setuppet rent forhandlermæssigt i Danmark. Maskinhuset og Stemas gik sammen om den nye forretning 50/50, hvor Maskinhuset forsvandt og Maskiner A/S opstod.

Når mærker bliver erstattet, kan man frygte, at kunderne gør det samme. Men de menneskelige relationer betyder ofte mere i den sammenhæng, end navnet på maskinerne gør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskiner A/S' første levering har været til en gammel ven af Maskinhuset. Og det var ikke en helt lille levering, der blev sendt af sted til entreprenøren med base i Herning.

rich-media-2
Det er ikke hverdag, man kan stille sådan en række op udelukkende af nye maskiner. Pressefoto.

14 nye gule Yanmar-maskiner har entreprenør Søren Knudsen fået ind i maskinparken, som efterhånden tæller 75 maskiner. Størstedelen, omkring 60 maskiner, er enten Schaeff eller Terex, som Maskinhuset stod for i Danmark.

Den nye levering på 14 Yanmar maskiner dækker over modellerne SV08, SV18 og SV22.

De er alle udstyret med hurtigskifte, skovlsæt og SV22'erne er med Tiltman tiltfæste. De kommer primært til at grave forsyningsledninger ned.

rich-media-3
Direktør og ejer Anton Hornshøj forrest med næste generation Anders Hornshøj. Pressefoto.

Søren Knudsen A/S blev grundlagt i 1960 af Søren Knudsen. Sønnen Per Knudsen måtte overtage direktørposten allerede i 1964, og i 1976 bliver Anton Hornshøj ansat. Sidstnævnte er stadig direktør den dag i dag, efter han overtog direktørposten og firmaet tilbage i 1990. I dag er der kørt i stilling til et blødt generationsskifte videre til sønnike Anders. Han har været en del af firmaet siden 2013.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I dag er der cirka 150 medarbejdere i entreprenørfirmaet.