Abonnementsartikel

Den hyggelige familiefest i Støvring bliver fra i år afløst af et langt større fokus på kundernes behov.

Hydremas Jule Åbent Hus mellem jul og nytår har været en fast tradition i flere år. Men arrangementet er blevet overvældet af sin egen succes, og derfor sadler virksomheden om og indbyder til "Hydrema Dagene" den 28. og 29. december med et fokus på fagligt indhold og lidt mindre præg af folkefest.

- Med Hydrema Dagene vil vi få mulighed for at gå langt mere i dybden med faglige emner eller temaer i tilknytning til vore maskiner. Vi vil også have lejlighed til at give et klarere billede af Hydrema som virksomhed. For eksempel vil der blive fabriksrundvisning med et tilknyttet foredrag, bl.a. om tankerne bag Hydremas produkter, siger salgschef for Skandinavien, Morten Lemvig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når vi lægger om, hænger det blandt andet sammen med, at vi har oplevet, at vi har haft aftaler med bestemte kunder, som måske endda kommer fra den anden ende af landet, men vi har simpelthen ikke haft tid at tale med dem. Derfor ønsker vi, at de besøgende til Hydrema Dagene virkelig har en faglig interesse i at møde os. Familien er fortsat meget velkommen til at komme med. Vi er meget opmærksomme på, at der ofte er et tæt engagement fra hele familien i de virksomheder, der kører med Hydrema-maskiner, og det er vi stolte af, siger Morten Lemvig.

Familier og kunder

Men fremfor at være et familiearrangement vil det blive et mere udpræget kundearrangement.

- Hydrema er en unik virksomhed i dansk industri. Ingen andre producerer entreprenørmaskiner i den størrelse på dansk grund, og det sker på et kvalitetsniveau, som er unikt i branchen. Hele den historie og de værdier, der ligger til grund for, at det kan lade sig gøre at have produktion på det niveau i Danmark, hører med til hver enkelt maskine. Derfor målretter vi Hydrema Dagene mod nuværende og mulige kommende kunder, hvad enten de ejer eller kører med en Hydrema-maskine, siger Morten Lemvig.

Ved Hydrema Dagene vil der også være en række underleverandører og leverandører af udstyr, som viser deres grej frem, og samtidig holder indlæg og præsenterer deres udstyr.