Abonnementsartikel

Det kører godt for den danske JCB forhandler, der i disse dage sender 26 maskiner afsted mod udlejningsfirmaet Loxam.

Loxam handler med JCB på europæisk plan. Alle JCB maskinerne bliver malet i Loxams røde og grå farver, så de passer ind i Loxam familien. Loxams Technical Manager Frank Larsen har nøje udvalgt disse 26 JCB maskiner.

- JCB maskiner er solide, pålidelige maskiner, der har styrker indenfor sikkerhed og komfort, og desuden er maskinerne mindre miljøbelastende, udtaler Frank Larsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser med positive øjne på vores fremtidige samarbejde med Loxam og er stolte over at have så stor en kunde som Loxam, der ønsker at have JCB maskiner hos deres afdelinger i Danmark. Ved at sælge direkte til udlejningsfirmaer som Loxam kommer vi ud til flere potentielle kunder, der derved får kendskab til vores JCB maskiner, udtaler Anders Gøthe Regional, Sales Manager hos JCB.

Største producent af teleskoplæssere

JCB har siden 1977 været pioner indenfor fremstillingen af teleskoplæssere, og der arbejdes konstant på at forny og forbedre modellerne. Udover at være den største producent af teleskoplæssere kan JCB ligeledes prale af at være den producent, der kan tilbyde den største sikkerhed og det bedste udsyn i maskinerne.

- Det er maskiner, der kan løfte enhver opgave, og det er også dette, udlejningsselskabet Loxam har lagt vægt på overfor deres kunder. Vi ser frem til, at flere udlejningskunder får lov til at arbejde med vores JCB maskiner, udtaler markedschef Dennis Faurby hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Loxam har afdelinger over hele verden. Hele Loxam koncernen beskæftiger cirka 7.300 medarbejdere fordelt på 750 afdelinger.

- Dette giver grobund for endnu større muligheder for Nicolaisen & Larsen A/S i fremtiden, så vi håber, at samarbejdet kan fortsætte og udvikle sig i fremtiden, udtaler adm. direktør Morten Krusborg hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begge parter ser lyst på fremtiden. Der er positiv udvikling i entreprenørbranchen, og det tydeliggør, at der er et større behov for solide JCB maskiner.