Lyt til artiklen:

Entreprenør vinder mere brovedligeholdelse

00:00
Hastighed: ???x
01:13

C.G. Jensen skal i hovedentreprise udføre løbende drift og vedligehold af nogle af Danmarks mest markante bygningsværker for Vejdirektoratet.

- Vi er superstolte over at kunne få lov til at udvide vores forretning inden for drift- og vedligehold med så prominente bygværker, siger divisionschef i Betonrenovering, Søren Persson, og hentyder til broernes størrelse samt betydning for infrastrukturen.

Storbrodrift-entreprisen løber fra 1. januar 2022 til 31. december 2025.

Med i entreprisen følger virksomhedsoverdragelse af to rutinerede medarbejdere, der har været tilknyttet broernes drift og vedligehold gennem en lang årrække.

- Medarbejderne besidder dyb indsigt i bygværkernes teknik og vi forventer at kunne få virksomhedsoverdraget de to medarbejdere inden entreprisens opstart, siger divisionschef Søren Persson.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Division Betonrenovering vil herudover trække på divisionens mangeårige erfaring inden for drift og vedligehold af broer og bygværker.

Det er blot få dage siden Maskinteknik skrev, at C.G. Jensen havde genvundet broteknisk vedligehold af de mindre broer på Sjælland for Vejdirektoratet, og nu følger altså mere af samme skuffe - men i større målestok.