Lyt til artiklen:

NCC opdeler datterselskab

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

NCC købte entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde, som har hjemme i Aulum ved Herning, i 2018.

For at styrke den samlede position på nybyggeri i Midt- og Vestjylland, har NCC valgt at lægge Jakobsen & Blindkildes byggeaktiviteter sammen med NCC Byggeri Vest.

Samtidig bliver Jakobsen & Blindkildes aktiviteter inden for tekniske anlæg og naturgenopretning lagt under under NCC's anlægsenhed.

Det oplyser NCC i en pressemeddelelse.

- Vi har analyseret vores kompetencer og set i sammenhæng med NCC's ambitioner i Vestdanmark giver det bedst mening, at vi faktisk styrker brandet Jakobsen & Blindkilde gennem en sammenlægning, siger direktør i NCC Byggeri Vest, Mogens Nielsen, i meddelelsen.

rich-media-1
Storkeengen i Randers er blandt Jakobsen & Blindkildes nuværende projekter. Foto: NCC.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Alle medarbejdere fortsætter

Jakobsen & Blindkilde har hjemme i Aulum ved Herning og er ifølge meddelelsen kendt for sin ekspertise inden for tekniske anlæg og naturgenopretning samt en stærk position inden for nybyggeri i Midt- og Vestjylland.

- Vi vil gerne styrke NCC i Midt-, Syd- og Vestjylland, hvor Jakobsen & Blindkilde har godt fat, og med vores større kraft kan vi sammen helt sikkert ekspandere i området, siger direktør Mogens Nielsen.

Civil Vest får hovedkontor i Jakobsen & Blindkildes faciliteter i Aulum, og Tonny Sørensen, der leder anlægsenheden i Vest, får base her.

Derudover fortsætter alle medarbejdere i Jakobsen &Blindkilde i en af de to NCC-enheder.

I øjeblikket arbejder Jakobsen & Blindkilde på en række større projekter, herunder udvidelsen af Thyhallen, Storkeengen i Randers og et nyt rensningsanlæg i Assens.