Lyt til artiklen:

DGM skifter navn fra årsskiftet

00:00
Hastighed: ???x
02:14

Abonnementsartikel

Dansk Grusgrav Materiel ApS skifter 1. januar 2023 navn til Lutze Process Denmark ApS.

Når 2022 bliver til 2023, får DGM nyt navn og logo.

Baggrunden for navneskiftet er, at Dansk Grusgrav Materiel, der har hovedkontor i Vemmelev, ofte bliver opfattet som leverandør af materialer til byggeriet. Men i virkeligheden er virksomheden løsningsleverandør til mineral- og stenforarbejdningsindustrien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Navneændringen giver mulighed for at præsentere virksomheden både som ekspert i mineralprocesløsninger og som en del af Lutze Group, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vores navneændring og rebranding kommer ikke til at påvirke vores kunder og leverandører eller forsinke eventuelle nuværende og fremtidige ordrer, siger ansvarlig for salg og forretningsudvikling hos Lutze Process Denmark ApS, Danny Mylting.

- Vores kunder og partnere har naturligvis fortsat højeste prioritet, og sådan fortsætter det under vores nye navn, siger han.

En del af Lutze Group

I 2020 blev DGM opkøbt af den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG og blev dermed en del af den tyske Lutze Group.

Da DGM har eksisteret i mere end 50 år og har mange loyale kunder, blev navnet derfor ikke ændret i forbindelse med opkøbet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DGM solgt til tysk virksomhed

Se også:

DGM solgt til tysk virksomhed

I denne tid ændrer Lutze Group, der leverer produkter inden for slidbeskyttelse og transport, proces- og polyurethanteknologi, navne på alle sine procesrelaterede enheder til Lutze Process.

Lutze Process Denmark ApS fortsætter som autoriseret Metso Outotec-distributør for Danmark, Færøerne og Grønland.

Sammen med navneændringen vil der ske en rebranding, idet DMG-logoet gradvist forsvinder og bliver erstattet med Lutze Groups logo.

ARBEJDSPLADSEN: Stenlille Grusgrav

Se også:

ARBEJDSPLADSEN: Stenlille Grusgrav

Virksomheden leverer maskiner, udstyr og serviceydelser til grus- og stenindustrien, entreprenører, nedrivnings- og genbrugsindustrien, mineralforarbejdning, procesindustri og beton- og asfaltindustrien med mærker som Nordberg, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Tyske Lutze Group har hovedkontor i Einbeck i Tyskland og har enheder i seks europæiske lande. Virksomheden beskæftiger virksomheden 600 medarbejdere fordelt på mere end 40 lokationer.