Lyt til artiklen:

Holbøll ansætter ny økonomidirektør

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Abonnementsartikel

Annette Schneider er tiltrådt i en ny stilling som økonomidirektør hos entreprenøren Holbøll.

Annette Schneider bliver en del af direktionen i Holbøll, som derudover består af Carl-Ole Holbøll, administrerende direktør, og Hans-Henrik Olsen, teknisk direktør, samt Martin Juhl, direktør for forretningsudvikling.

- Jeg er glad for at byde Annette velkommen. Hendes erfaring og branchekendskab passer perfekt til hendes nye rolle hos Holbøll, siger Carl-Ole Holbøll, administrerende direktør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sin nye rolle som økonomidirektør vil en af hendes primære opgaver være at sikre en sund og bæredygtig økonomi, ved blandt andet at understøtte Holbølls produktion og danne de rette beslutningsgrundlag baseret på data.

rich-media-2
Direktionen i Holbøll. Fra venstre: Hans-Henrik Olsen, Annette Schneider, Martin Juhl og Carl-Ole Holbøll. Pressefoto.

Annette Schneider har omfattende strategisk og finansiel ledelseserfaring fra flere stillinger, hvor hun blandt andet har været med til at bygge afdelinger op med fokus på digitalisering, finansiel rapportering og procesoptimering samt udvikling af analyse- og rapporteringsværktøjer. Hun er civiløkonom fra CBS og har en HD i økonomistyring og procesledelse og har opnået erfaring fra lignende stillinger inden for ledelse, finans og regnskab.

Organisationen er sat

- Vi har lagt kræfter i at udforme en organisationsstruktur og identificere de rette ledere til at styre Holbøll i en retning, der gør os både robuste og i stand til at håndtere den forestående udvikling og vækst samt de udfordringer, der følger med. Sammen med Annette og resten af direktionen, ser jeg frem til at udleve de ambitioner, vi har sat for Holbøll. I den forbindelse vil hendes erfaring med digitalisering og særprægede drive for udvikling være af stor værdi for Holbøll, siger Carl-Ole Holbøll.

- Jeg er spændt på at blive en del af Holbøll og en ledelse, der har formået at skabe imponerende resultater gennem mange år. Det glæder mig, at der i Holbøll er fokus på samarbejde, sparring og ordentlighed. Og der findes et oprigtigt ønske om udvikling og vækst. Jeg ser meget frem til at bidrage til dette sammen med mine nye kolleger, siger Annette Schneider.

Annette bor tæt på Næstved sammen med hendes mand og 4 børn.