Abonnementsartikel

KSM Maskinservice sælger OSA nedbrydningsudstyr, og man lægger vægt på, at have produkterne hjemme, så det er muligt at se kvaliteten.

Hos KSM Maskinservice ApS handler det om maskinservice, men også om landbrugs- og skovmateriel, betonknusning og køb og salg af maskiner.

Sådan er det i dag, men det er kun små to år siden, KSM Maskinservice fik nedbrydningsmateriellet fra Osa fabrikken ind i programmet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agent ved en tilfældighed

Medarbejder Tom Hasselbalch hos KSM Maskinservice husker tydeligt, hvordan det med nedbrydningsmateriellet i form af betonsakse, hydraulikhamre, nedbrydningsgrabbe og metalneddelere, begyndte.

- En kunde ringede. Han ville høre, om vi kunne skaffe ham et betonknusenæb med rotation. Henvendelsen førte til, at vi kontaktede OSA. Her var man hurtig, og det endte med, at kunden fik en RV16 betonknuser. Her i huset tog vi sagen op, og det hele mundede ud i, at vi fik en aftale med OSA fabrikken om at være deres salgsled i Danmark. Det har vi ikke fortrudt et eneste øjeblik, lyder det fra Tom Hasselbalch.

Rygtet spredte sig

Kunden tog hurtigt RV16 betonknuseren i brug, og var meget tilfreds med det, den kunne. Faktisk var tilfredsheden så stor, at mærket OSA blev anbefalet til en kollega. Denne kollega havde fået en opgave med at klippe jernbanesveller over. Denne mund til mund anbefaling resulterede i, at KSM Maskinservice fik en OSA LIV15 træsaks hjem.

LIV15 træsaksen er konstrueret til at fjerne trærødder og stammer og skære dem op i én og samme arbejdsgang. Den passer på maskiner fra 14-22 tons, men fås også som model LIV 20, der passer til maskiner fra 22 og op til 30 tons.

To OSA produkter månedligt

I dag har KSM Maskinservice ApS har været importør og forhandler af OSA produkterne siden foråret 2016. Det er gået rigtig godt. Tom Hasselbalch fortæller, at man gennemsnitligt har solgt to af de mange forskellige OSA produkter hver måned siden starten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos KSM Maskinservice lægger man samtidig meget vægt på, at have et så stort udsnit af OSA udstyret på lager. For hos KSA Maskinservice lægger man stor vægt på, at kunderne kan se kvaliteten, inden der bestilles.