Lyt til artiklen:

Maskin-samarbejde på skinner

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Abonnementsartikel

Nordic Maskin & Rail fejrer 10 års jubilæum med eksemplar nr. 10 af Hydrema-railmaskine, som blev leveret 10. september

Nordic Maskin & Rail kan i år fejre sit 10 års jubilæum. I den anledning og for at markere jubilæet, modtog entreprenørvirksomheden fredag den. 10 september sin helt nye Hydrema MX20G Rail maskine i Nordic Maskin & Rail´s velkendte grå farver.

Virksomheden med base i Vamdrup opererer i hele Danmark, hvor opgaverne på jernbanen bl.a. omfatter gravearbejde, anlægning af spor og vedligeholdelse, kloakering og dræn samt oprensning af grøfter og skovarbejde i nærheden af sporet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den ny maskine er virksomhedens Hydrema Rail gravemaskine nr. 10, og er af den nye G-serie med Stage 5 motor. Derudover har den Engcon rotortilt og Leica 3D Maskinstyring. Den er ligeledes udstyret med Hydrema Telematic system og generator i undervogn for eksterne el-opgaver.

Hydrema MX20G Rail er designet til tunge løft og er den mest kompakte skinnegraver i segmentet +20 tons. Ydermere er kabinen blandt de største på markedet, hvilket giver føreren et fantastisk overblik samt er med til at øge sikkerheden og mindske risikoen for ulykker omkring maskinen.