Lyt til artiklen:

Maskin-samarbejde på skinner

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Nordic Maskin & Rail fejrer 10 års jubilæum med eksemplar nr. 10 af Hydrema-railmaskine, som blev leveret 10. september

Nordic Maskin & Rail kan i år fejre sit 10 års jubilæum. I den anledning og for at markere jubilæet, modtog entreprenørvirksomheden fredag den. 10 september sin helt nye Hydrema MX20G Rail maskine i Nordic Maskin & Rail´s velkendte grå farver.

Virksomheden med base i Vamdrup opererer i hele Danmark, hvor opgaverne på jernbanen bl.a. omfatter gravearbejde, anlægning af spor og vedligeholdelse, kloakering og dræn samt oprensning af grøfter og skovarbejde i nærheden af sporet.

Den ny maskine er virksomhedens Hydrema Rail gravemaskine nr. 10, og er af den nye G-serie med Stage 5 motor. Derudover har den Engcon rotortilt og Leica 3D Maskinstyring. Den er ligeledes udstyret med Hydrema Telematic system og generator i undervogn for eksterne el-opgaver.

Hydrema MX20G Rail er designet til tunge løft og er den mest kompakte skinnegraver i segmentet +20 tons. Ydermere er kabinen blandt de største på markedet, hvilket giver føreren et fantastisk overblik samt er med til at øge sikkerheden og mindske risikoen for ulykker omkring maskinen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce