Lyt til artiklen:

Hydremadagene er tilbage efter to års corona-pause

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

Den 28. og 29. december slår den nordjyske producent dørene op for alle interesserede.

De årligt tilbagevendende Hydremadage i Juelstrupparken i Støvring har altid været et tilløbsstykke for maskinfolket, der kan få en lille pause i juleferien.

I 2020 og 2021 gav coronapandemien dog et afbræk i traditionen, hvor den nordjyske maskinproducent valgte at aflyse arrangementet. Men nu er det tilbage, og den 28. og 29. december holder Hydrema igen åbent hus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi var lidt i tvivl om det, da branchen lige har været samlet et par gange til først Bauma og siden Agromek, men vi har valgt at afholde Hydremadagene alligevel. Og vi forventer da også et stort rykind, fortæller country manager Leif Søndergaard til Maskinteknik, da vi møder ham på Hydremas stand på Agromek.

Gæster til Hydremadagene kan blandt andet opleve Hydremas første el-maskine, DT6 - en nul-emissions 6 tons batteri-dumper, der forventes at være klar til levering i løbet af Q2 næste år.

Der bliver også mulighed for at se mange andre maskiner hos producenten, blandt andet MX-G serien af hjulgravere. På et demoområde har maskinførere mulighed for at teste en MX-G 16 hjulgraver og en rendegraver i 900G-serien.

Messeklar med ny hjulgraver og elektrisk dumper

Se også:

Messeklar med ny hjulgraver og elektrisk dumper

Et par af Hydremas samarbejdspartnere, Leica og Engcon, udstiller ligeledes under Hydremadagene.