Lyt til artiklen:

Zacho-Lind vinder rammeaftale for femte gang i streg

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Abonnementsartikel

Hofor har igen valgt at indgå kontrakt med Zacho-Lind efter en ny udbudsrunde på rammeaftalen for jord- og rørarbejde.

I entreprenørfirmaet Zacho-Lind er de glade og stolte over, at de fortsætter deres vedligeholdelsesarbejde af Hovedstadens Forsyningsselskabs cirka 860 kilometer store bygasnet.

Rammeaftalen har tidligere været sat i udbud hvert fjerde år, og Zacho-Lind har nu for femte gang i streg genvundet udbuddet. Det skriver firmaet i en nyhed på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zacho-Lind vil således fortsat blive ved med at bidrage til, at de mere end 300.000 forbrugere i København og omegn fremadrettet kan få leveret deres bygas.

Siden 2006 har et større team bestående af to funktionærer, fire-fem gravehold, ét asfalt- og ét brolæggerhold samarbejdet med Hofors egne driftsledere og rørlæggere i forbindelse med vedligehold og drift af bygasforsyningen.

Foruden temaet fra Zacho-Lind og Hofor indbefatter det også eksterne rørlæggere fra Brøndum, oplyser entreprenørfirmaet.

Et utal af gravninger

Med et ledningsnet svarende til en køretur fra København til Prag, indebærer gasdistributionen mange gravninger i Københavns Kommune, og vedligeholdelse af ledningsrettet kræver derfor et godt overblik og et velfungerende samarbejde.

- Rammeaftalen medfører selvsagt et utal af gravninger i Københavns Kommune, og hertil følger ansøgninger om gravetilladelser og lednings-oplysninger, forklarer Zacho-Linds projektleder Susanne Leth i nyheden fra entreprenørfirmaet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Derfor har vi også et tæt samarbejde med København Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, der - ligesom os - lægger stor vægt på fremkommelighed og så få gener som muligt for borgerne, siger hun.

Teamet, der går på tværs af virksomheder og organisationer, varetager tilsammen driften og fornyelsen af bygas-ledningsnettet i Københavnsområdet.

Hofor navngiver maskine på 40 ton - nu begynder arbejdet under jorden

Se også:

Hofor navngiver maskine på 40 ton - nu begynder arbejdet under jorden

Entreprenørfirmaet med base i Ishøj har, i løbet af de sidste 16 år, opbygget et godt og tillidsfuldt samarbejde med med deres samarbejdspartnere med stort fokus på, at alle parter fungerer som ét samlet team.

- Vi er stolte over, at vi igen har kunne komme med det mest fordelagtige tilbud til Hofor og ser naturligvis frem til et fortsat spændende samarbejde med et fagligt kompetent team, tilføjer projektlederen.

Lastbil på biogas

Trods uroligheder på verdensmarkedet arbejder Hofor fortsat for at kunne levere stabil bygas til de mange kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der ses en stigning af antallet af erhvervskunder, der efterspørger gassen, og inden for en kortere årrække planlægger Hofor at blive selvforsynende med biogas, lyder det.

Lille bagdel kan være stor fordel

Se også:

Lille bagdel kan være stor fordel

Zacho-Lind har selv investeret i en gas-lastbil. Gas-lastbilen, der kører på ren biogas, vil fortsat være tilknyttet entreprenørfirmaets opgaver på rammeaftalen.