Lyt til artiklen:

3.157 besøgte Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Abonnementsartikel

Arrangør tilfreds med årets let forsinkede Kloakmesse.

Som udgangspunkt foregår Kloakmessen hvert andet år i januar måned. Coronarestriktioner betød denne gang en udskydelse på to måneder, så messen i stedet blev gennemført torsdag og fredag den 24. og 25. marts.

Men det betød ikke det store i forhold til antallet af besøgende, som landede på 3.157, og det er nogenlunde det samme antal som i 2020.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til gengæld steg antallet af udstillere denne gang til rekord med hele 160 stande, og en del af dem fik rigtig mange besøgende forbi.

Mange maskiner

Entreprenørmaskinerne var et segment, der synede af mere end det plejer, og det er der en grund til, for antallet af maskinudstillere er vokset siden 2020.

- Vi har markant flere udstillere med maskiner i år end på nogen af de foregående messer. Dermed opfylder vi et ønske fra kloakmessens publikum, som decideret har efterlyst flere maskiner og maskin-grej. fortæller Lars Søndergaard, der er messechef i Messe C.

Blandt udlejere og maskinimportører på messen fandt man blandt andet GSV, Stemas, Zeppelin, Øbakke, S.D. Kjærsgaard, A.E. Maskiner og OM Maskiner.

Samlet i større hal

Tidligere har messen været afholdt i to mindre haller, men denne gang valgte man at samle alt i den store hal A, hvor der så samtidig blev plads til lidt flere udstillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kloakmessen arrangeres af Messe C i samarbejde med Danske Kloakmestre, hvis formand Michael Skov var meget begejstret for forløbet af 2022-udgaven.

- Jeg har været rundt på mange stande, også hos flere af de nye udstillere, og min oplevelse er, at alle er glade og tilfredse. Det er de rigtige mennesker, der er her, og stemningen er rigtig god, sagde han.

Formanden måtte i januar træffe den svære beslutning at udskyde messen to måneder på grund af corona.

- Der har heldigvis været flot opbakning, selv om vi måtte udsætte, men vi er enige om i foreningen, at januar er det rigtige tidspunkt, så Kloakmessen 2024 foregår den 25.-26. januar, oplyste Michael Skov.