Lyt til artiklen:

Wicotec Kirkebjerg opkøber M.D. Rustfri

00:00
Hastighed: ???x
03:41

Abonnementsartikel

Købet forudsætter godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, før det falder endeligt på plads.

Som led i teknikentreprenør Wicotec Kirkebjergs strategi om at styrke forretningen gennem blandt andet opkøb, sikrer købet af den specialiserede virksomhed en stærkere positionering på markedet inden for pharma og industri.

Det skriver Wicotec Kirkebjerg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med opkøbet af M.D. byder vi velkommen til et hold dygtige medarbejdere, som kommer med unikke kompetencer inden for Clean Utility-området, udtaler administrerende direktør i Wicotec Kirkebjerg, Brian Ludvigsen, i pressemeddelelsen.

Dermed bliver de kompetencer, teknikentreprenøren allerede har i datterselskabet Holmskov Rustfri, suppleret og udbygget, lyder det.

- I kombination med vores øvrige tekniske kompetencer kan vi fremover tilbyde vores kunder tværfaglige helhedsløsninger inden for pharmaområdet i form af både Black Utility, Clean Utility, el, VVS og ventilation og en høj grad af egenproduktion, siger direktøren.

Rustfri rørinstallationer

M.D. Rustfri er specialister inden for phamaindustriens Clean Utility-område med kunder som Novo Nordisk, Bavarian Nordic, Lundbeck og Fujifilm.

Virksomheden projekterer og udfører rustfrie rørinstallationer og tankanlæg, der opfylder strenge hygiejne- og kvalitetsstandarder til blandt andet rent vand, sterile gasser, proceskemikalier og væsker til injicerbare projekter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Teknikentreprenør styrker serviceforretningen i Jylland

Se også:

Teknikentreprenør styrker serviceforretningen i Jylland

M.D. Rustfri blev stiftet i 1999 og er sidsen da ekspanderet støt, fremgår det af pressemeddelelsen fra Wicotec Kirkebjerg.

Det næste niveau

I 2022 havde virksomheden en omsætning på knap 125 millioner kroner og godt 60 medarbejdere og tilknyttede ressourcer. De 800 kvadratmeter produktionslokaler og nybyggede kontorfaciliteter er placeret i udkanten af Køge.

Hos M.D. Rustfri ser de frem til nye udviklingsmuligheder som en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen:

- Vi har arbejdet målrettet med at udvikle M.D. Rustfri over årene og har i den sammenhæng vækstet forretningen betydeligt, siger daglig leder i M.D. Rustfri, Michael Laukeland.

Udlejer forventer yderligere maskinpark-opkøb

Se også:

Udlejer forventer yderligere maskinpark-opkøb

Opkøbet sker med udgangspunkt i et generationsskifte i ejerkredsen, men bygger ifølge den daglige leder også på ambitionerne om at tage M.D. Rustfri til næste niveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved at blive en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen skaber vi et solidt fundament for yderligere udvikling og vækst med øget økonomisk styrke og tværfagligt samarbejde på tværs af koncernen, siger Michael Laukeland.

Fortsætter i samme navn

M.D. Rustfri fortsætter uændret under samme navn og CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen fra samme lokation som hidtil, lyder det.

Michael Laukeland forsætter som daglig leder af virksomheden, og Henrik Jørgensen fra Wicotec Kirkebjerg-koncernen indtræder som direktør.

Købet forudsætter godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, før det faldet endeligt på plads.

Maskinførere overrasker blandt arbejdsmarkedets alderspræsidenter

Se også:

Maskinførere overrasker blandt arbejdsmarkedets alderspræsidenter

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner med fokus på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for kompetencerne anlæg, ventilation, VVS og el.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomheden har 1.400 medarbejdere og omsætter for mere end 2.3 milliarder kroner årligt. Wicotec Kirkebjerg ejer datterselskaberne E. Klink A/S, Holmskov A/S, Jysk CTS og nu M.D. Rustfri.